Klicka på datumet här ovan så kommer hela texten fram!

 

Nu kommer ännu ett snörikt sportlov då dom flesta stugorna blir besökta vilket förhoppningsvis blir trevligt! Men med all snö som kommit så upplever många av er att snöröjningen kanske inte är vad ni är vana, men snömängden kräver även utrymme i form av en snöhög som blir ofantligt mycket större än vanligt och har ni då inte plats för den blir det trångt på er infart!  Tyvärr syns inte många av era snökäppar heller nu och gör det extra svårt för maskinförare att ha koll på dolda hinder som då lätt blir sönderkört vilket är erat ansvar då det ej är varit utmärkt då OBS!

Vägföreningens snöröjnings ansvar är att hålla vägarna öppna i och med det krävs även att till viss del röja infarter för att kunna få bort bilarna från vägarna och att kunna hålla dom farbara! Alltså är det inte vägföreningen som ansvarar för att just din infart är perfekt snöröjd vid varje snöfall!

Och just nu har och snöar det kraftigt och skall snöa hela helgen så ni får vara beredda på att ni har en hel del skottning när ni kommer fram till stugan, och tyvärr hjälper det inte att ringa för det är så dåligt röjt enligt dej på just din infart!

Vårt ansvar är att hela vägnätet är framkomlig!

Vägföreningsavgiften går till: sommarunderhåll av våra vägar, snöröjning av vägar och del av infarter samt administrativa delen, alltså betalar ni inte bara för er infarts snöröjning!